Megalakult a választási bizottság


2014-02-06 09:20:20  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Megalakult a választási bizottság főképe
Amint arról hírportálunkon beszámoltunk, Pápa Város Képviselő-testülete a szerda délelőtti ülésén megválasztotta az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság tagjait (dr. Raffai Erzsébet, dr. Somogyi Natália, dr. Böröczky Miklós) és póttagjait (dr. Sabján Dénesné, dr. Varga István).
A bizottság már aznap délután megtartotta az alakuló ülését, melyen a tagok elnöknek dr. Raffai Erzsébetet, míg elnökhelyettesnek dr. Böröczky Miklóst választották meg. Az ülés folyamán többek között kibővítették az elnök hatáskörét is. – Ennek azért van jelentősége, mert így adott esetben egy meghatározott eljárás gyorsabban bonyolítható le – tájékoztatott Kanozsainé dr. Pék Mária, Pápa város jegyzője.
Mint mondta, az aktuális feladatok határozzák majd meg, hogy az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságnak mikor kell összeülnie. Természetesen meg van határozva, hogy a bizottság miben jogosult eljárni, miben jogosult döntést hozni, és a választási törvény egészen pontosan megadja a határidőket is – tudtuk meg a jegyzőtől.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!