Tapolcafőn is szavaztak a költségvetésről


2014-02-04 17:16:14  | cikk: mo  | 


Tapolcafőn is szavaztak a költségvetésről főképe
Megtartotta soron következő ülését Tapolcafői Városrész Önkormányzata. A képviselők – Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Somogyi Zoltán – és az elnök, Zsegraics Gyula – akárcsak a kéttornyúlaki és borsosgyőri testület – véleményezték a rendelettervezeteket, melyeket a holnapi nap folyamán tárgyal Pápa Város Képviselőtestülete. A képviselők elfogadásra javasolták a 2014. évi költségvetésről szóló , valamint a köztemetők és a temetkezés rendjéről szóló rendelettervezeteket.

Zsegraics Gyula a költségvetés kapcsán tájékoztatott a helyi fejlesztési igényekről. Beszélt az utak, járdák, vízelvezető rendszerek, játszóterek és buszmegállók, buszvárók karbantartásáról, valamint a temetőben padok elhelyezéséről és a faültetésekről.

A településrészi önkormányzat ülésén a testület megszavazta mind Pápa Város Önkormányzata, mind a településrészi önkormányzat munkatervét. A részönkormányzat a jövőben beszámolókat hallgatnak meg a helyi egyesületek működéséről, a közbiztonság helyzetéről, az egészségügyi alapellátásról, valamint a közterület-felügyelet, a Városgondokság és a MÉKI-R Kft. tevékenységéről.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!