Dunaszerdahelyen jártak a PELC-es labdarúgók


2014-02-04 11:01:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Dunaszerdahelyen jártak a PELC-es labdarúgók főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club november végén látta vendégül a dunaszerdahelyi DAC 1904 futballklub két korosztályos csapatát és a klub vezetőit. A sportbaráti kapcsolatok megerősítését akkor két edzőmérkőzés szolgálta, U-17-es csapatunk Pápán 3-0 arányban alulmaradt a vendégekkel szemben, az U-19-es játékosokból álló gárdánk viszont 2-1-re nyerni tudott. A pápai klub hivatalos honlapja arról számolt be, hogy Hegedüs László a dunaszerdahelyi DAC 1904 futballklub utánpótlás vezetője és Juraj Tamási főszponzor meghívására február elején a pápai egyesület viszonozta a felvidékiek látogatását. Ismét U-17-es csapatuk és U-19-es játékosokból álló vegyes alakulatuk lépett pályára. A fiatalok egy, az utolsó másodpercekben kapott góllal 3-2 arányban alulmaradtak, az idősebbek viszont egy jó iramú mérkőzésen 2-0-ra győzni tudtak. Nagy Mihály és Marton Miklós egyaránt hasznosnak ítélte meg a találkozókat, melyek jól szolgálták a felkészülést. A pápai küldöttséget elkísérte Rádi Róbert a polgármesteri kabinet vezetője, aki Tóth Péter ügyvezetővel együtt további látogatásokról egyezett meg a DAC vezetőkkel. A következő alkalom mindjárt február 8-án lesz, akkor ugyanis U-15-ös gárdánk utazik Dunaszerdahelyre egy teremtornára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!