Teke: Győzött a Vasas


2014-02-03 14:54:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teke: Győzött a Vasas főképe
Az NB I-es tekebajnokság első tavaszi fordulójában az Elmax Vasas vendége a kaposvári I. Magyar Cukor Manufaktúra SE volt. Szabados József játékos-edző irányításával tekéseink a 7. helyen zárták az őszt, mérlegük öt győzelem, egy döntetlen, öt vereség. A pápaiak célja idén nem is lehet más, mint felkapaszkodni a dobogóra, ehhez pedig mindenképpen itthon kellett tartani a bajnoki pontokat. Az őszi találkozón a mieink meglehetősen rossz teljesítménnyel rukkoltak elő, így a kaposiak magabiztosan nyertek. A revans a visszavágón sikerült a pápaiaknak, hiszen Szabó Károly és Kiss Sándor kivételével mindenki begyűjtötte a csapatpontot, a több összfáért járó két ponttal alakult ki a 6-2-es végeredmény, mellyel a Pápa feljött a negyedik helyre.

Elmax Vasas - I. Magyar Cukor Manufaktúra SE 6:2 (3027:2854)

Egyéni eredmények: Molnár János 501, Szabó Károly 475, Szakács Ferenc 530, Szabados József 522, Kiss Sándor 492, Fodor Szilárd 507, ill. Kis Richárd 430, Szommer Gábor 499, Lapat Krisztián 492, Csendes Róbert (Horgos Milán ) 412, Lengyel Dániel 517, Vörös Gábor 495 fa.

Az ifjúságiak szintén nem hagytak kétséget afelől, melyik a jobb csapat, a Lendvai Bence – Lendvai András páros 4-0-s győzelmével továbbra is vezeti a bajnokságot. Folytatás Mosonmagyaróváron.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!