PNNÖ: Elfogadták a költségvetést


2014-01-31 13:48:16  | cikk: mo  | 


PNNÖ: Elfogadták a költségvetést főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat (PNNÖ) ma délután. Az ülést Pillerné Fódi Ilona elnök vezette, melyen a képviselők egyhangúlag elfogadták a Pápa Város Önkormányzata és a PNNÖ között létrejött együttműködési megállapodást. A dokumentum felülvizsgálatára és módosítására a jogszabályi környezet megváltozása miatt volt szükség.

A testület tagjai módosították a nemzetiségi önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló határozatot. A határozat elfogadását követően a képviselők döntöttek a 2014. évi költségvetésről is. A működési támogatás összegét szerdán hozta nyilvánosságra az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Ennek értelmében a PNNÖ 270.710 forint költségvetési támogatásból gazdálkodhat. A 2014-re áthozott pénzmaradvánnyal együtt, melynek összege 206.741 forint, a nemzetiségi önkormányzat összesen 476.471 forintot tudhat magáénak.

Az ülésen szó esett a tavasszal megszervezendő szépkiejtési versenyről, melyet a hagyományokhoz híven a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában tartanak. A megmérettetés időpontját és kereteit a következőkben egyeztetik – derült ki az ülésen.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!