Lombard: Újabb két próbázótól köszöntek el


2014-01-31 12:04:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard: Újabb két próbázótól köszöntek el főképe
A spanyol középpályás Ivan Carril és a szintén a pálya közepén bevethető Csirszki Martin játékára sem tart igényt a Lombard Pápa együttese. A játékosokat az edzéseken és a felkészülési mérkőzésen is figyelte a szakmai stáb, ám Tóth Bálint úgy vélekedett, nem jelentenének erősítést a csapat számára, így ők biztosan nem lesznek a Lombard Pápa játékosai. Tovább tesztelik a 26 éves kameruni támadót, Rene Lois-t, akiről a holnapi, Budapest Honvéd elleni tesztmeccs után dönt a vezetőség.
Mint ismert, két labdarúgóval már megállapodtak a Perutz Stadionban, a szombathelyi Kulcsár Kornél és a korábban a Ferencvárosban is futballozó, legutóbb Gyirmóton szereplő, 12-szeres válogatott Csizmadia Csaba is Pápán folytatja a pályafutását.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!