Megyei judo keretedzés a küzdősport centrumban


2014-01-31 11:22:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei judo keretedzés a küzdősport centrumban főképe
A Veszprém megyei judo egységesítése, a versenyekre való megfelelő szintű felkészülés és más judo klubok versenyzőivel való küzdelem volt a célja a pápai küzdősport centrumban rendezett megyei judo keretedzésnek, melyen közel 60-an vettek részt. Az edzéssorozat a tavalyi évben indult el, a sportágfejlesztés keretében havonta egyszer más-más helyszínen Veszprémben, Zircen vagy Pápán a Veszprém megyei szakosztályok diák, serdülő, ifjúsági és junior szintű versenyzői találkoztak a dojo-ban. Városunkban Balikó András 1 danos mester vezetésével négy klub versenyzőinek zajlott a tréning, mely a versenyekre való felkészítést szolgálta, a közös bemelegítés után gyakorolták a dobás-előkészítéseket, a földharc előkészítő gyakorlatokat ezt követően két csoportban indultak a küzdelmek.
Az egyesület következő rendezvényét február 2-án tartják, ekkor Takács Attila 4. danos mester szemináriumának témája a katame no kata, a földharc technikák formagyakorlata lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!