Becsülettel helytálltak a Bakonyerdő Pápa serdülői


2014-01-30 12:58:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Becsülettel helytálltak a Bakonyerdő Pápa serdülői főképe
A serdülő kézilabda bajnokság 19. fordulójában a 10. helyen álló Bakonyerdő Pápa a pontvadászat élmezőnyébe tartozó SZESE Győr együttesét látta vendégül. A fiatal pápai kézisek múlt héten kiváló játékkal rukkoltak elő idegenben, és csak kevésen múlt, hogy nem sikerült Szentgotthárdon bravúrgyőzelmet aratni. Kapcsándi Zsolt edző abban bízott, hogy a jóval esélyesebbnek tartott győriek ellen sikerül megismételni ezt a teljesítményt. Ismét nehezen melegedett bele a meccsbe a hazai gárda, a védekezés ugyan stabilabb lett, a beállóra nagyon figyeltek, sajnos a kétes szituációkból rendre a vendégek jöttek ki jobban, akik hét góllal vezettek a félidőben (9-16). A második 25 percre egy sokkal bátrabb hazai együttes jött ki, és bár a győzelem nem került elérhető közelségbe, a lefújásig hajtottak a játékosok – egy góllal nyerve a második játékrészt - 20-26 lett a végeredmény.

Kapcsándi Zsolt: Eddig mindig panaszkodtam, hogy a játékosok nem hiszik el, hogy van keresnivalójuk egy náluk magasabban jegyzett csapat ellen, nem tudom megmondani, hogy mitől, de két hete minden megváltozott. Olyan tűzet láttam a szemükben, melyet korábban soha, múlt héten és most is elhitték, hogy van keresnivalójuk, és végre a hazai közönséget is ki tudtuk szolgálni. Sérülések, betegségek sújtanak minket, ennek ellenére nagyon jól helytálltunk, gratulálok a srácoknak, csak így tovább.

Bakonyerdő Pápa – SZESE Győr 20-26 (9-16)

Pápai gólszerzők:
Sipőcz Milán 6
Tóth Dávid 4
Palágyi Ákos 4
Korn Vence, Ábrahám Máté 2-2
Horváth Martin, Dernóczi Dániel 1-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!