Az 5. helyért: Franciaország – Spanyolország


2009-08-22 22:28:10  | cikk:  | 


Mindkét csapat megmérkőzött a magyar válogatottal az EB során, a franciákat remek játékkal győztük le 28-17-re, míg a spanyolokat 25-19-re. A gallok a B csoport második helyezettjei, a hispánok pedig a norvégok mögött jutottak tovább az A jelű kvartettből. További érdekesség még, hogy a középdöntők során egymással is összemérte erejét a 2 csapat, akkor a 10-7-es félidő után a franciák nyertek 20-13-ra.

A csapatok ezúttal sem kényeztettek el minket a gólokkal, 20 perc elteltével mindössze 16 gól esett, 8-8 arányban. A félidő közeledtével mindkét csapat felvállalta a támadójátékot, ez gólokban is megmutatkozott .A találkozón fej-fej mellett haladt a 2 csapat, 30 minutum elteltével 4 góllal meglépett a francia válogatott, 13-9 állt az eredményjelzőn. Fordulás után tovább növelte előnyék a gall csapat, 10 perccel a lefújás előtt már 8 volt a különbség. Franciaország magabiztosan szerezte meg az 5. helyet és megérdemelten győzte le másodszor is a spanyolokat 29-18 arányban. A találkozó legjobbjai:

Claudine Mendy (Franciaország)
Ana Isabel Martinez (Spanyolország)

A bronzmérkőzést vasárnap 14 óra 30 perctől Németország Oroszországgal vívja, míg a döntőben 17 órától – ki ne tudná – Magyarország Norvégiával csap össze. HAJRÁ MAGYAROK!!!

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!