Kulcsár Kornél és Csizmadia Csaba is Lombardnál folytatja


2014-01-29 22:42:37  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: gyirmotfc.hu  | 


Kulcsár Kornél és Csizmadia Csaba is Lombardnál folytatja főképe
Két játékossal bővült a Lombard Pápa kerete – tudta meg a Nemzeti Sport Online. A szombathelyi Kulcsár Kornél és a korábban a Ferencvárosban is futballozó, legutóbb Gyirmóton szereplő, 12-szeres válogatott Csizmadia Csaba is Pápán folytatja a pályafutását. A legutóbb a ZTE FC-nél kölcsönben szereplő, de a Haladás játékosának számító Kulcsár Kornél már egy ideje Pápán edz, de a múlt héten megsérült, a vizsgálatok igazolták a korábbi véleményt, kézközépcsonttörést szenvedett. Ennek ellenére a Lombard szerződteti a játékost.
- Kulcsár Kornél valóban kézközépcsonttörést szenvedett, de ettől függetlenül a héten már edzett, és jövő héten kap egy műanyag rögzítőt, amiben játszani is tud majd, így a sérülése nem jelent akadályt, a szakmai stáb számol vele, ezért szerződtetjük őt, fél évre kölcsönbe érkezik a Haladástól. A megegyezés már megszületett, a héten a papírmunkát is elvégezzük – nyilatkozta a Lombard Pápa klubigazgatója, Szemán György. A sportvezető elmondta, egy másik kiszemelt, a Gyirmótról távozó, korábbi ferencvárosi védő, a 12-szeres válogatott Csizmadia Csaba esetében is hasonló a helyzet.
- Csizmadia is nálunk folytatja a pályafutását. A héten az ő szerződését is aláírjuk, miután már sikerült megegyezni az ügyében.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!