Betört a hangárba


2014-01-29 12:33:57  | cikk:  | 


Egy Pápa környéki település külterületén álló hangárba tört be 2014. január 23-án este az a 22 éves dákai férfi, akit még a helyszínen elfogtak a Pápai Rendőrkapitányság járőrei.
A hangár tulajdonosa 2014. január 23-án este fél 9-kor értesítette a rendőrséget arról, hogy épületének riasztója jelzett. Rózsa Bálint, Németh Bálint és Király Ádám r. őrmesterek azonnal a helyszínre siettek. Az épület bejárata közelében egy nyitott csomagterű gépjárműre lettek figyelmesek, amelyben sörpadok és sörasztalok voltak. A hangár bejárati ajtaját záró lakatot lefeszítve találták.
Az épület átvizsgálásakor elfogták a még ott tartózkodó elkövetőt, aki elismerte, hogy az autóban látott két padot és két asztalt a hangárból ő hozta ki. Az egyenruhások megtalálták és lefoglalták a lakat levágásához használt fejszét, a lopott tárgyakat pedig visszaadták tulajdonosának.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Képek:

nincsenek képek