Dlusztus András: Pápán szeretnék bizonyítani


2014-01-29 10:33:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Dlusztus András: Pápán szeretnék bizonyítani főképe
Az őszi szezont teljesen kihagyta a Lombard Pápa szegedi származású labdarúgója, Dlusztus András. Egy térdsérülés miatt szenvedett sokáig a védő, ám nyári térdoperációja után sem volt egészséges, mandulaműtétjétől remélte a testében lévő gyulladás megszűnését. A hátvéd azóta túlesetett a beavatkozáson.
- Januárban kivették a mandulámat, mit mondjak, kellemetlen volt. A lábam azóta folyamatosan javul, a rehabilitáció utolsó stádiumában járok, és végre nemsokára a csapattal edzhetek, azaz remélhetőleg a gócpont megszűnt a szervezetemben. Napi kettőt edzek, rengeteg kerékpározással és futással erősítem a lábam. Ha így javul, jöhetnek a komolyabb futófeladatok is. Most az a célom, hogy bizonyítsak az NB I-ben. Függetlenül attól, hogyan alakul Pápán a helyzet, én szeretnék itt maradni, és itt bizonyítani. Nekem most ez az elsődleges célom. Nyárig van szerződésem az NB I-es csapatnál, és mindenáron szeretnék visszakerülni a keretbe - nyilatkozta a delmagyar.hu-nak. 

A védő elégedetten tekintett vissza az őszi szezonra.
– Nem mondanám, hogy meglepetés volt, hiszen jól sikerültek az erősítések, és erős keret állt össze. Stabil játékot nyújtottunk, de végig a földön járt a csapat. Ahhoz, hogy azt mondjuk, jó évünk volt, azért tavasszal is jól kell szerepelni, viszont úgy néz ki, megint új csapatot kell építenie Tóth Bálintnak. A tréner mesélt a szegedi időszakáról, és szeretett a szülővárosomban dolgozni, sőt sikerként élte meg az ott történteket. Nem véletlen, hogy magával hozta Orosz Márkot, aki kimagaslóan teljesít Pápán is – tette hozzá a védő.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!