Napijegy és több turnus – változások a Fő téri jégpálya működésében


2014-01-27 22:37:10  | cikk: HuHa  | 


Ahogy már korábban is szóltunk róla, az igényekhez igazodva igyekszik meghatározni a Fő téri jégpálya működési rendjét az üzemeltető. A nyitástól eltelt időszak azt mutatta, sokan örülnek a korcsolyapályának és egyre többen látogatják a szabadtéri létesítményt, így meghosszabbított nyitva tartással várják a korizni vágyókat. Ez azt jelenti, hogy csütörtökön és vasárnap este is indítanak esti turnust 19 és 21 óra között, szombaton pedig már délelőtt 10 és 12 óra között is lehet korcsolyázni - tudtuk meg Boros Katalintól, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől. E héttől egy másik újdonságot is bevezetett az üzemeltető: a korcsolyázás szerelmeseinek napijegyet kínálnak, melyet 1500 Ft-ért vásárolhatnak meg a korisok, amivel aznap minden turnusban jégre mehetnek. Ez egy szombati napon például - amikor négy turnus is van - jelentős kedvezményt jelent e téli sport kedvelőinek.
A tapasztalatok szerint egyébként kezdők és rutinos korcsolyázók, baráti társaságok és családok egyaránt igénybe veszik a város legújabb sport és szórakoztató létesítményét, és több iskolás csoport is bejelentkezett már a korizásra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!