A DVTK középpályása a Lombarddal készül, Koszótól elköszöntek


2014-01-27 18:16:43  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: boon.hu  | 


A DVTK középpályása a Lombarddal készül, Koszótól elköszöntek főképe
A Diósgyőr 19 éves középpályása, Csirszki Martin a héten a Lombard Pápával készül, és jó esély van a szerződtetésére – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
- Csirszki Martin ezen a héten már Pápán készül, és mivel a DVTK hajlik arra, hogy kölcsönadja a középpályást, jó esély van arra, hogy a Lombardhoz szerződik – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a játékos menedzsere, Vörösbaranyi József.
A középpályás még az előző szezonban a Honvéd ellen szenvedett súlyos sérülést, ami után több hónapot ki kellett hagynia, a jelenlegi idényben pedig egy meccsen lépett pályára. A több játéklehetőség reményében, a fejlődése érdekében szeretné a DVTK kölcsönadni a 19 éves Csirszkit, aki múlt héten még Mezőkövesden edzett, de most úgy tűnik, Pápára szerződhet.
A 25 éves Koszó Balázst múlt héten tesztelte a Lombard Pápa szakmai stábja, a védő a Ferencváros II elleni felkészülési meccsen győztes gólt szerzett, de teljesítményével ennek ellenére nem győzte meg Tóth Bálint vezetőedzőt, így nem ajánlanak szerződést a labdarúgónak, aki ezen a héten már nem is edz a pápaiakkal.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!