Asztalitenisz: Községek csapatversenye


2014-01-27 16:30:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Asztalitenisz: Községek csapatversenye  főképe
21 csapat részvételével rendezték meg a Tarczy Lajos Általános Iskola tornatermében a Pápa Kistérség Községei 2014. évi Asztalitenisz versenyét. A hagyományos bajnokágra a férfiaknál, a nőknél, a fiúknál és a lányoknál kétfős csapatok nevezését várták, a 16 év alatti és a felnőtt kategóriába. A lebonyolítás értelmében csak abban az esetben játszottak páros mérkőzést, ha a duó valamelyik tagjai vereséget szenvedett és az egyéni eredmény 1-1-re állt. Az erőviszonyok évekkel korábban már kialakultak, idén sem történt nagy meglepetés, a férfiaknál hagyományosan Dáka, Bakonyjákó szerepel jól, a fiúknál Bakonyjákót, a hölgyeknél Tapolcafőt, a lányoknál Magyargencset nehéz megszorítani. A versenysorozat február elsején a városi és Pápa környéki ifjúsági bajnoksággal folytatódik.

Eredmények:

Férfi csapat:
1. Bakonyjákó
2. Dáka
3. Farkasgyepű
4. Pápakovácsi

Női csapat:
1. Tapolcafő
2. Magyargencs I.
3. Magyargencs II.
4. Magyargencs III.

Fiú csapat:
1. Bakonyjákó
2. Pápateszér I.
3. Magyargencs
4. Pápateszér II.

Leány csapat:
1. Magyargencs I.
2.Magyargencs II.
3. Pápateszér I.
4. Pápateszér II.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!