Vas megyei siker az öregfiúk tornán


2014-01-26 20:06:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vas megyei siker az öregfiúk tornán főképe
14. alkalommal rendezték meg városunkban a Pápa és Környéke Szuperinfó Öregfiúk Labdarúgó Tornát, melyen a 40 év feletti korosztály vehetett részt. A környékbeli megyékből és természetesen Pápáról is érkezett nevezés a kupára, így is idén valamivel kevesebb, kilenc csapat mérkőzött meg egymással két csoportban, körmérkőzéses rendszerben. A szerényebb létszám ugyanakkor nem ment a minőség rovására, jóllehet a sebesség kissé megkopott, ám a cselek, a kapu előtti megoldások, a labdakezelések mit sem változtak az éves során. A csoportok első két helyezettje jutott az elődöntőkbe, majd a győztesek az első helyért, a vesztesek a harmadik helyért játszottak. Az A csoportból első helyen a Somogy megyei Szvitelszky jutott tovább, a pápai játékosokból álló Old Boys előtt. A B csoportban a Sárvár melletti Ölbő az utolsó pillanatban lemondta a részvételt, így a négy együttesből a szombathelyi KLSE Rum és a Luce alakulata folytathatta. A középdöntőben a Szvitelkszky magabiztosan jutott a fináléba, a KLSE Rum viszont egy feszült mérkőzésen annál nehezebben gyűrte le az Old Boys csapatát. A döntőben elmaradt a várt nagy csata, a KLSE Rum hamar kétgólos előnyt szerzett, melyet meg is őrzött a lefújásig.

Eredmények:

A csoport
Vendéglátó – Mórichida 2-1
Kertváros – Old Boys 1-2
Vendéglátó – Szvitelkszky 0-1
Old Boys – Mórichida 3-2
Kertváros – Szvitelkszky 0-1
Old Boys – Vendéglátó 3-1
Kertváros – Mórichida 1-2
Szvitelkszky – Old Boys 2-2
Vendéglátó – Kertváros 2-4
Szvitelkszky – Mórichida 6-1

B csoport
Luce – Hévíz 2-1
KLSE Rum – Komárom Szőny 5-1
Luce - Komárom Szőny 1-0
Hévíz – KLSE Rum 0-1
Komárom Szőny – Hévíz 1-4
KLSE Rum – Luce 0-0

Elődöntők
Szvitelszky – Luce 3-1
KLSE Rum – Old Boys 1-0

3. helyért: Luce – Old Boys 2-0

Döntő: Szvitelszky – KLSE Rum 1-3

A gólkirályi cím Molnár Istvánhoz (Szvitelszky) került.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!