Felkészülés: Döntetlen Lipóton


2014-01-25 14:35:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Döntetlen Lipóton főképe
A szerdai Ferencváros II. elleni 1-0-s győzelmet követően ma délelőtt ismét pályára lépett a Lombard Pápa együttese. A csapat Lipóton az FC Spartak Trnava együttesét látta vendégül. A mieink a Markek – Nagy S., Présinger, Koszó, Németh M. – Dóczi, Tajthy, Király – Eszlátyi, Orosz, Kenesei összeállításban vágtak neki az első félidőnek, a második játékrészben csereként Szűcs, Tóth Gábor, Struhar, Rodenbücher, Radics, Puskás és a spanyol próbajátékos, Iván Carril is lehetőséget kapott. Igazoltan hiányzott Kulcsár Kornél, aki a héten kézközépcsont-törést szenvedett. A mieink Király Botond góljával az első félidő derekán szerezték meg a vezetést, és bár több gólszerzési lehetőség is kínálkozott előttük, ezek kimaradtak, az ellenfél pedig még az első játékrészben egyenlített. A folytatásban egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, több gól így nem esett.

Lombard Pápa - Spartak Trnava 1-1 (1-1) Gsz. Király

A csapat január 29-én 14 órától Zalaegerszegen lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!