Kapott gól nélkül nyerte a Haladás az U-10-es labdarúgó teremtornát


2014-01-25 14:18:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kapott gól nélkül nyerte a Haladás az U-10-es labdarúgó teremtornát főképe
Az elmúlt hétvégén a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-8-as korosztályának rendeztek tornát a Városi Sportcsarnokban, ma pedig a 2004. január elseje után születettek, vagyis az U-10-es korcsoport nyolc együttese lépett a küzdőtérre. A házigazda PELC két csapattal vágott neki a csoportmeccseknek, ellenfelük az A csoportban Gyirmót, Ajka, Veszprém, a B kvartettben Veszprém ’B’, Hévíz és a Haladás volt. A pápaiak első csapata magabiztosan vívta ki a döntőbe jutást, Egyed Ákos tanítványai Gyirmótot, Veszprémet és Ajkát is legyőzték, ellenfelük az a Haladás volt, mely 15 gólt rúgott a B csoportban és egyet sem kapott. A Pápa II. büntetőrúgásokkal maradt alul a 7. helyért vívott összecsapáson. A bronzmeccsen a két veszprémi gárda mérkőzött meg, az egy évvel idősebbek győzelméhez kétség sem férhetett. A döntőben a mieink kissé megilletődötten játszottak, így az egyelőre jobb játékerőt képviselő Halinak nem volt nehéz dolga, 4-0-ra nyertek.
- A Haladás kiemelkedett a mezőnyből, 19 gólt szereztek és egyet sem kaptak, megérdemelten végeztek az élen, egyéni és csapatszinten is kimagaslottak – vélekedett Horváth Imre, a PELC edzője. Ami a pápaiak szereplését illeti, nem lehetünk elégedetlenek, sajnálom, hogy a döntőre kissé feltartott kézzel mentek fel a picik, hiányzott az a tűz, ami a csoportmeccsek alkalmával megvolt, de mindkét együttest dicséret illeti.
A torna legjobb kapusának Présing Balázst (PELC) választották, a gólkirály 11 góllal Pethő Milán (Veszprém) lett. A legjobb játékos különdíját Szakály Benjáminnak (Haladás) ítélték oda, a legügyesebb hazai labdarúgónak Varga Bencét látták.

Eredmények:

A csoport
Pápa I – Gyirmót 3-0
Veszprém – Ajka 2-1
Pápa I – Veszprém 1-0
Ajka – Gyirmót 0-0
Pápa I –Ajka 2-1
Veszprém – Gyirmót 7-0

B csoport
Pápa II – Veszprém 2005. 0-4
Haladás- Hévíz 3-0
Pápa II – Hévíz 2-2
Haladás- Veszprém 2005. 6-0
Pápa II – Haladás 0-6
Veszprém 2005. – Hévíz 1-0

Helyosztók:
7. helyért: Gyirmót – Pápa II. 1-1 (b.: 3-1)
5. helyért: Ajka – Hévíz 2-0
3. helyért: Veszprém – Veszprém 2005. 7-0

Döntő: Pápa I. – Haladás 0-4

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!