Orosz Márk és Kenesei Krisztián is marad a Lombardnál


2014-01-24 17:21:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Orosz Márk és Kenesei Krisztián is marad a Lombardnál főképe
Bár szinte biztosra vehető, hogy a külföldi játékosok nem térnek vissza a Lombard Pápa csapatához, úgy tűnik két fontos labdarúgóját sikerül megtartania a csapatnak, ugyanis a pápaiak rutinos támadója, Kenesei Krisztián és a Ferencváros kölcsönjátékosa, Orosz Márk is marad tavasszal a Perutz Stadionban. Keneseiért korábban az NB II-es Vasas és a Ferencváros futsal csapata is érdeklődött, ennek ellenére Pápán folytatja, a klub engedélyével viszont nagypályás kötelezettségei mellett kispályán is kipróbálhatja magát. Orosz Márk ősszel nagyon jó teljesítményt nyújtott, fontos gólokat szerzett, elég csak a Debrecen elleni pontot érő találatára vagy a Paks elleni győzelmet érő bombájára gondolni. A támadó úgy nyilatkozott, szeretne Pápán maradni és minél több játéklehetőséghez jutni.
- Mindenféleképpen szeretnék maradni a Lombardnál, jól érzem magam, nagyon jó a közösség, ősszel jó eredményt értünk el a bajnokságban, a Magyar Kupában és a Ligakupában egyaránt. Bízom benne, hogy hamar rendeződnek a dolgok, sikerül erősítenünk és akkor ott folytathatjuk, ahol tavaly abbahagytuk.
Úgy tudjuk, a Szombathelyi Haladás labdarúgójának, Kulcsár Kornélnak sikerült meggyőznie a vezetőséget és annak ellenére, hogy a 22 éves középpályás az egyik edzésen kézközépcsont-törést szenvedett szeretnék, ha maradna Pápán. Koszó Balázst tovább tesztelik, ahogy a Deportivo La Coruña-t is megjárt, legutóbb az osztrák SV Ried csapatában szereplő spanyol középpályás, Iván Carril is lehetőséget kap a bizonyításra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!