Hazatolta a bevásárlókocsit


2014-01-23 10:59:35  | cikk:  | 


Egy pápai garázsban találták meg 2014. január 20-án délután a Pápai Rendőrkapitányság járőrei azt a bevásárlókocsit, amit aznap dél körül tulajdonított el egy 45 éves pápai nő az egyik pápai áruházból.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 20-án egy helyi lakos figyelt fel arra, hogy az egyik pápai bevásárlóközpont közelében három nő bevásárlókocsit tol az utcán. A látottakról értesítette az üzlet biztonsági őrét, ő pedig kihívta a rendőrséget. Az áruház biztonsági kamerája által készített felvételeken Szabó Péter r. törzsőrmester körzeti megbízott felismerte a kocsit toló nőt, akit Kovács Miklós r. zászlós és Kovács Gergely r. őrmester azonnal felkeresett pápai lakásán. A 45 éves T. Lászlóné a rendőröknek elmondta, hogy valóban ő tolta el a hipermarket parkolójából a bevásárlókocsit 16 éves lányának és egy ismerősének társaságában. A több tízezer forintot érő bevásárlókocsit az asszony önként átadta a rendőröknek.
A nő ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek