A magyar kultúra napját ünnepelték az Erzsébetvárosi Óvodában


2014-01-22 20:35:53  | cikk: Babos Petra  | 


A magyar kultúra napját ünnepelték az Erzsébetvárosi Óvodában főképe
Négy éve hagyomány már az Erzsébetvárosi Óvodában, hogy január 22-én, a magyar kultúra napján megemlékeznek e jeles alkalomról, mivel az óvónők nagy hangsúlyt fektetnek a magyarságtudat erősítésére, a hagyományok ápolására. Az óvoda négy csoportjának kicsinyei lázasan készültek a mai napra versekkel, mondókákkal, meserészletekkel, táncokkal és dalokkal egyaránt.
- Mivel a kultúra napjához a képzőművészet is hozzátartozik, ezért a kicsik rajzoltak, valamint néhány híres ember portréjával is színesítettük a tornaszobát. A műsor során meghallgattuk a Himnuszt is, mivel fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek már ebben az életkorban megismerkedjenek nemzeti énekünkkel - mondta Petri Lászlóné tagóvoda-vezető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!