Győzelemmel kezdte a felkészülési meccseket a Lombard Pápa


2014-01-22 15:58:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel kezdte a felkészülési meccseket a Lombard Pápa főképe
Az NB I-es labdarúgó bajnokság 8. helyén telelő Lombard Pápa az NB III-as pontvadászat 12. helyén álló Ferencváros II. ellen vágott neki a felkészülési meccsek sorának. A Perutz Stadion műfüves pályáján 50 néző előtt a mieink a Horváth – Nagy S., Nagy T., Jagodics, Koszó – Dóczi, Király, Tajthy – Eszlátyi, Bastajic, Baldauf összeállításban kezdtek, a második félidőben Németh Milán, Rodenbücher, Struhar, Kulcsár, Radics, Tóth Gábor, Orosz, Présinger és a friss próbázó, Puskás Zoltán is pályára lépett. A Pusi becenévre hallgató 21 éves kecskeméti csatár az elmúlt szezonban már többször edzett az NB I-es kerettel, az NB III-ban pedig gólokat is szerzett. Az első félidőben nem láthattak gólt a kilátogatók, Horváth és Rácz kapusnak néhány távoli próbálkozást kellett csak összeszednie, komoly helyzet nem alakult ki. A második játékrész elején aztán Kulcsár beadását Orosz csúsztatta meg, a labda épp a próbázó Koszó Balázs elé került, akinek közelről már nem volt nehéz dolga 1-0. A folytatásban Puskás egy jobb oldali beadást 12 méterről lőtt kapura, melyet a Fradi kapusa a lécre tolt. A hátralévő időben jobbára a küzdelem dominált, így maradt az egygólos hazai siker.

Lombard Pápa – Ferencváros II. 1-0 (0-0) Gsz.: Koszó

Tóth Bálint: Nem elsősorban az eredmény volt a fontos, sokkal inkább a játék, hiszen december 7-e óta nem játszottunk mérkőzést. A találkozó célja emellett az volt, hogy a próbajátékosokat ne csak edzésen, hanem mérkőzés-szituációban is lássam, hogy megfelelnek-e. A nap elérte célját, edzettünk egy jót.
A vezetőedző arra a kérdésre, miszerint hogy vélekedik Jagodics Bence, Koszó Balázs, Nebojsa Bastajic, Kulcsár Kornél, Puskás Zoltán játékáról, röviden ennyit mondott.
- Még nem mondok róluk véleményt, kell nekik még idő, van, akinek több, van, akinek kevesebb, még alszom rá egyet.

A Lombard tehát győzelemmel vágott neki az elkövetkezendő kemény heteknek, folytatás január 25-én 11 órától Lipóton, ahol a Spartak Trnava lesz a mieink ellenfele.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!