Koszó Balázs és Kulcsár Kornél is a Lombarddal készül


2014-01-21 11:01:11  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: csakfoci.hu  | 


Koszó Balázs és Kulcsár Kornél is a Lombarddal készül főképe
Ahogy az várható volt, folyamatosan érkeznek próbajátékosok az élvonalbeli bajnokság 8. helyén telelő Lombard Pápához. Az elmúlt héten a felkészülést a csapattal kezdte meg Jagodics Bence, de ahogy azt korábban jeleztük, a mai naptól a csapattal készül a Szombathelyi Haladás középpályása, Kulcsár Kornél, aki korábban kölcsönben Zalaegerszegen futballozott valamint a 24 esztendős szerb irányító középpályás, Nebojsa Bastajic. Szintén részt vesz Tóth Bálint edzésén az 1988-as születésű védő Koszó Balázs. A labdarúgó 2002-től 2004-ig a Kecskemétben nevelkedett,majd ezután a Ferencvárosnál töltött el három évet. Ezután visszakerült Kecskemétre és 2007-ben bemutatkozott a felnőtt csapatban. Tagja volt a feljutást kivívó csapatnak is. 2009-ben kölcsönadták a Bőcs csapatának, majd 2010-ben a Szigetszentmiklóshoz került kölcsönbe, végül visszatért Kecskemétre. Ősszel a játékost a KTE színeiben öt mérkőzésre nevezték, ezek közül egyszer lépett pályára, igaz a Mezőkövesd ellen gólt is szerzett. A télen biztossá vált, hogy nem szerepel a klub hosszú távú elképzeléseiben, így távozása elé nem gördít akadályt a Bács-Kiskun megyei klub. Mint megtudtuk, a Ferencváros II. elleni holnapi találkozón további játékosokat tesztel a szakmai stáb, kilétük egyelőre ismeretlen.
További hír a csapat háza tájáról, hogy a rangado.hu szerint a Ferencváros másodosztályú futsal csapatában folytatja pályafutását Kenesei Krisztián. A Lombard részéről azonban határozottan cáfolták a honlap értesüléseit, a rutinos támadó is értetlenül áll a hír előtt, úgy nyilatkozott, nincs valóságalapja ennek az információnak, egyedül a Vasas részéről érkezett megkeresés, de továbbra is Pápán készül a tavaszi szezonra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!