A felkészülés második hetét kezdte a Lombard Pápa


2014-01-20 14:49:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A felkészülés második hetét kezdte a Lombard Pápa főképe
Egy héttel ezelőtt kezdte a téli alapozást a Lombard Pápa együttese. Bár sok idő még nem telt el azóta, szinte naponta jelennek meg friss hírek a csapat háza tájáról. Sajnos eddig túl sok pozitívumról nem tudunk beszámolni, mint ismert, anyagi nehézségek adódtak a klubnál, mely a klubvezetés szerint „csak” átmeneti. A megszorítások miatt a játékosok fizetését is csökkentették, akikkel pedig nem sikerült megállapodni, élő szerződésük ellenére is csapatot kereshetnek maguknak. Úgy tudjuk, többen is éltek a lehetőséggel, Kenesei Krisztián a Vasassal tárgyal, Sekour és Griffiths jelenleg is Franciaországban tartózkodik, Ceasar Quintero Kolumbiában szeretné folytatni pályafutását, Lazar Arsic Törökországban szerepel próbajátékon, Zoran Supics és Jasmin Mecinovic játékjogát felfüggesztette az MLSZ, Novica Maksimovic sérült, Szabó Ottó tanulmányai miatt nincs Pápán, Orosz Márk pedig a válogatott összetartásán vesz részt. Jó hír, hogy betegségéből felépülve ma már a társakkal edzett Peter Struhar, és a próbajátékon szereplő 20 esztendős Jagodics Bence. Új szerzemény lehet a 24 esztendős szerb irányító középpályás, Nebojsa Bastajic, akit a héten tesztel a szakmai stáb. Tóth Bálint igyekszik mindenkit nyugalomra inteni, mint mondta azzal főznek ami van, de korántsem olyan katasztrófális a helyzet, mint azt ahogy sokan gondolják.
- A vezetők folyamatos tárgyalásban vannak a játékosokkal, pénteken Bíró Péter is beszélt a fiúkkal, a csapat megértette a tulajdonos helyzetét, bár sok minden előttünk sem ismert, azt hiszem rövid időn belül minden a megszokott kerékvágásban zajlik majd. Nehezíti a helyzetünket, hogy a játékosok jó része nem hajtotta végre a téli pihenőre kiírt felkészülési tervet, ez betudható annak, hogy az anyagi problémákkal voltak elfoglalva. Természetesen vannak és várhatóak is még próbajátékosok, akiket folyamatosan tesztelünk, a Ferencváros II. ellen szeretném megtudni mire képesek, illetve igyekszünk a fiatalokra építeni, meglátjuk sikerül-e megerősíteni a keretet.
A Lombard Pápa a héten három alkalommal két edzésen vesz részt, majd január 22-én szerdán 13 órától a Ferencváros II. ellen hazai pályán kezdik az edzőmeccsek sorát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!