Sikeres évet zárt a nyugdíjas egyesület


2014-01-18 19:51:31  | cikk: pt  | 


Vezetőségi ülést tartott a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete pénteken a Pedagógus Művelődési Házban, ahol a jelenlévők lezárták az elmúlt évet és megbeszélték az előttük álló legfontosabb teendőket.
– Rendkívül pozitívnak, mozgalmasnak, tartalmasnak értékeltük az előző esztendőt. Az eltervezetteket maradéktalanul megvalósítottuk, sőt, túl is teljesítettük. A felmerülő igényeket sikerült kiszolgálni, ennek érdekében tagjaink nagyon sokat önkénteskedtek. Tavaly is számos nagysikerű rendezvényt bonyolítottunk le, ilyen volt például a nyugdíjas nőnap, majális és karácsony, illetve az idősek világnapja. Emellett előadások is színesítették az éves programunkat. Egy ennyire mozgalmas életet élő egyesület tagjaként szinte észre sem lehet venni, ahogy elrepül az egész év. Persze egy pillanatig sem ülünk a babérjainkon, hiszen mindig van valami teendő. Azért is nagyszerűek az ilyen közösségek, mert feledtetni tudják a mindennapok gondját, baját. Mindenkire és mindenre odafigyelünk. Meghallgatjuk, összegyűjtjük és igyekszünk orvosolni a tagjaink kisebb-nagyobb problémáit, javaslatait – fogalmazott Baán Éva, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének elnöke.
Mint mondta, havi lebontású munkaterv szerint dolgoznak, és rendszeresen kikérik a tagság véleményét. Minden javaslatot megbeszélnek, segítik egymást, amiben csak lehet. Mindig igyekeznek egy olyan munkatervet összeállítani, amely tükrözi az egyesület sokszínűségét. Baán Éva különösen büszke rá, hogy az egyesületük létszáma folyamatosan növekszik, a 2013-as évet 534 regisztrált taggal zárták.
A nyugdíjas egyesület természetesen idén is megszervezi a hagyományos, nagysikerű rendezvényeit, programjait. Ezenkívül februárban Hegyiné Mráz Erika pszichológus tréninggel egybekötött előadásokat tart majd több alkalommal egyebek mellett az időskori stresszoldás, illetve a megváltozott életkörülmények témájában.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!