Jeles tanulmányi átlagért ajándékot kaphatnak a PELC labdarúgói


2014-01-18 16:50:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jeles tanulmányi átlagért ajándékot kaphatnak a PELC labdarúgói főképe
Korábban nem tapasztalt kezdeményezést hirdetett a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Az egyesület ugyanis nemcsak a pályán nyújtott teljesítményt, hanem a játékosok iskolai eredményeit is figyelemmel kíséri és ha van rá mód, el is ismeri. A PELC honlapján meghirdetett játékban könyvutalvánnyal és koncertbelépővel jutalmazzák azokat a gyerekeket, akik a 2013/2014-es tanév első félévében jól teljesítettek az iskolapadban. Íme a felhívás:
- Ha jó lett a félévi bizonyítványod, mi megjutalmazunk! Azon játékosaink, akik 4,5-es tantárgyi átlagot (első és másodikosoknál szöveges értékelés esetén maximum egy kivétellel tantárgyanként a legjobb minősítést) elérő bizonyítványukat bemutatják január 31-ig, könyvutalványt vagy Fúvós Show koncertbelépő jutalmat kapnak a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubtól! A bizonyítványt, vagy másolatát juttasd el Tóth Péter ügyvezetőhöz vagy küldd el a pelc@papa.hu címre.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!