Árki Gábor: Új kihívásokra van szükségem


2014-01-17 11:36:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Árki Gábor: Új kihívásokra van szükségem főképe
Árki Gábor 2000 óta dolgozott együtt Bíró Péterrel, szerdán mindenkit váratlanul ért döntése, miszerint távozik a klub vezetőségéből. Sokan az anyagi nehézségekkel magyarázták távozását, ám a korábbi klubmenedzser az nb1.hu-nak adott nyilatkozatában határozottan cáfolta ezt a feltételezést, mint mondta, már decemberben foglalkoztatta a váltás gondolata.
- 14 év után hoztam meg és nagyon nehéz szülés volt, de január 6-án úgy döntöttem, benyújtom a felmondásomat. Szeretném leszögezni, hogy a távozási szándékomnak semmi köze nincs a klubot érintő átmeneti pénzügyi nehézségekhez, ezek nem befolyásoltak. Új kihívásokra, új impulzusokra van szükségem, ezért döntöttem a váltás mellett, semmi másért. Úgy tartottam korrektnek, hogy először a tulajdonos, Bíró Péter értesüljön a szándékomról, hiszen a mentoromnak tartottam mindig, és a mai napig így gondolok rá. Hálás vagyok azért a lehetőségért, amit Tőle kaptam, így a munkakeresésnek egy nagyon rövid pihenő után állok majd neki.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!