Kenesei Krisztián a Vasas vezetőivel tárgyal


2014-01-16 19:51:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kenesei Krisztián a Vasas vezetőivel tárgyal főképe
Szerdán a Lombard Pápa hivatalos honlapján számolt be arról, hogy anyagi nehézségek adódtak a klubnál, ezért változások lépnek életbe, ami fizetés- és létszámcsökkentéseket von maga után. Elsőként Árki Gábor klubmenedzser bontott szerződést közös megegyezéssel a klubbal, a rangado.hu értesülési szerint pedig a rutinos Kenesei Krisztián is elhagyja a Perutz Stadiont. A támadó a Vasas vezetőivel már meg is kezdte a tárgyalásokat.
- Nem titok, hogy történt megkeresés az angyalföldiek részéről. Beszéltem is a Vasas vezetőivel, de konkrétumokról nem tudok beszámolni. Meglátjuk, mi lesz, természetesen vannak lehetőségeim, de egyelőre itt edzek Pápán, hiszen mi is elkezdtük a felkészülést – nyilatkozta a Rangadónak a 37 éves Kenesei Krisztián.
Úgy tudjuk, a légiósok sem Pápán képzelik el jövőjüket, Quintero, Griffiths, Sekour és a Törökországban próbajátékon szereplő Lazar Arsic is szeretne váltani, Peter Struhar és Novica Maksimovic álláspontjáról egyelőre nincsenek információink.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!