Az étteremből rángatta ki barátnőjét


2014-01-16 15:59:22  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellen a 22 éves veszprémi férfi ellen folytatott nyomozást, aki 2013 novemberében agresszíven viselkedett barátnőjével és a lány védelmére kelő hölggyel.

A rendelkezésre álló adatok szerint Gy. János 2013. november 6-án dél körül megjelent az egyik pápai éteremben és az ott szakmai gyakorlatát töltő barátnőjét a kezénél fogva kiráncigálta az étteremből. Ezt követően arra kényszerítette, hogy akarata ellenére menjen vele a helyi autóbusz pályaudvarra és utazzon vele Veszprémbe. Még az étteremben tartózkodva szemközt köpte a lány védelmére kelő egyik női alkalmazottat és megrongálta a berendezést. A nyomozás során arra is fény derült, hogy a gyanúsított két nappal korábban Veszprémben már bántalmazta az utcán volt barátnőjét.
 
Az eljáró hatóság a garázdaság vétség, könnyű testi sértés vétség, kényszerítés bűntett, valamint becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait 2014. január 15-én vádemelési javaslattal, illetve a közvetítői eljárás megfontolásával küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek