Anyagi gondok a Lombardnál, távozik a klubmenedzser (Frissítve)


2014-01-15 21:53:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Anyagi gondok a Lombardnál, távozik a klubmenedzser (Frissítve) főképe
Hosszú idő után távozik a Lombard Pápa klubmenedzsere, Árki Gábor, aki közös megegyezéssel bont szerződést a klubbal. Feladatait a jövőben a jelenlegi vezetőség látja majd el – olvasható a klub honlapján.
- Azt már biztosan tudni lehet, hogy a 2014-es év változásokat hoz a Lombard Pápa életében. Bár a sajtóban megjelent információk nagy része túlzó volt, ám a tény igaz, hogy valóban felmerültek anyagi nehézségek a klubnál, ami csúszásokhoz vezetett. Ennek oka egyszerű, a vezetőség a szezon kezdetén megállapított egy költségvetést, ami tartható lett volna, de a bevételek egy része elmaradt. A változások alapja, hogy csökkenteni kell a kiadásainkat, amit jelen helyzetben fizetés, illetve létszámcsökkentéssel érhetünk el. Az ehhez szükséges tárgyalásokat már megkezdtük a játékosokkal, akikkel hamarosan újra leülünk és remélhetőleg meg tudunk egyezni egy mindkét fél számára pozitív jövőről. Vannak olyan változások is amelyeket már tényként közölhetünk, hiszen hosszú idő után távozik csapatunk klubmenedzsere Árki Gábor. A klub és a vezető közös megegyezéssel bont szerződést, feladatait a jövőben a jelenlegi vezetőség látja el. A klub köszöni az itt eltöltött időszak alatt végzett munkáját és reméljük, hogy továbbra is elkötelezett híve marad a Lombard csapatának. Árki Gábornak a jövőbeni munkájához sok sikert kívánunk – írja a közlemény.
Úgy tudjuk, a megszorítások miatt a játékosok 30-35 százalékkal kaphatnak majd kevesebbet, melyet érthetően nehezen fogadtak a keret tagjai. Szemán György klubigazgató elmondta, minden játékossal megkezdik a tárgyalásokat, akikkel pedig nem sikerül megegyezni, engedélyt kap, hogy csapatot keressen magának. A vezetőség célja, hogy a keret 80 százalékát egyben tudja tartani.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!