Utánpótlás labdarúgás: Újévi Kupa


2014-01-14 13:16:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Utánpótlás labdarúgás: Újévi Kupa főképe
Az elmúlt hétvégén Tapolcán Újévi Kupa néven U-9-es utánpótlás labdarúgó tornát rendeztek. A mezőnyben a Pápai Egyesített Labdarúgó Club korosztályos csapata is ott volt, Radó Tamás tanítványai a ’B’ csoportban Ajka, Tapolca és Hévíz ellen léptek pályára. A pápai focistapalánták teljesítményére nem lehet panasz, hiszen veretlenül, mindössze egy bekapott góllal egészen a fináléig meneteltek, ahol csak büntetőkkel csúsztak le a dobogó legfelső fokáról. A tornát a klub hivatalos honlapján Radó Tamás értékelte.
- Az első két mérkőzésen rendkívül jól, ötletesen játszott a csapat az ellenfeleink a két mérkőzésen a kapunkig sem jutottak el. Hévíz ellen kiegyenlítettebb volt a játék, bár a helyzetek alapján nekünk kellett volna győznünk gólokkal. Ez a döntetlen azt jelentette, hogy az első helyért játszhatunk. A döntőben Veszprém ellen ki-ki meccset vívtunk, kevés helyzet adódott mindkét oldalon. Mi szereztünk vezetést majd egy szerencsés góllal egyenlíteni tudott az ellenfelünk. Következtek a büntetők, ahol csak a hetedik büntetőrúgás döntött, így a Veszprém örülhetett a végén. Nagyon elégedett vagyok, nem csak a helyezés miatt, sokkal inkább a mutatott játék volt, ami nagyon tetszett. Sok labdát szereztünk a letámadások után, ötletes támadásokat vezettünk, és sok jó egyéni teljesítmény volt a csapatban.
A mieink a második hely mellett egy különdíjat is begyűjtöttek, a legjobb játékosnak Kun-Szabó Attilát válaszották.

Eredmények:
PELC – Ajka 3 – 0
PELC – Tapolca 5 – 0
PELC – Hévíz 1 – 1

Döntő: PELC – Veszprém 1 – 1 (büntetőkkel 2-3)

A csapat játékosai: Nagy Ákos, Papp Ádám, Farkas Bence, Schermann Maximilián, Kun-Szabó Attila, Joó Milán, Sós László, Ruzsás Dávid, Szaller Patrik, Tóth Bence

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!