Hétközi fordulóra készül a Motax Concordia Pápa KC


2014-01-14 12:55:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétközi fordulóra készül a Motax Concordia Pápa KC főképe
Két Budapesten megvívott mérkőzéssel vágott neki az idei esztendőnek a Motax Concordia Pápa KC gárdája. Ács Péterék elsőként a sereghajtó Budafokhoz látogattak, és a papírformát igazolva 98-75-re nyerni tudtak. A mieink legjobbja a 28 pontig jutó Kálmán László lett. Néhány nappal később ismét a főváros volt az úticél, a TF-Budapest elleni idegenbeli rangadón sajnos nem sikerült megismételni a hazai sikert, így kosarasaink 11 ponttal alulmaradtak (81-70). A csapatnak sok idő nem áll a rendelkezésére, hiszen az előzetesen január 17-re kiírt Baja elleni hazai mérkőzésük időpontja megváltozott, az új időpont január 15-e szerda, 18:30. A revans lehetősége is fűtheti a mieinket, ugyanis az odavágón 84-80-ra alulmaradtak.
- Mindenképpen meg kell nyernünk a holnapi mérkőzést, bízom benne, ahogy tavaly a Bonyhád elleni vereség után fel tudtunk állni, ezúttal sem lesz másképp. Ellenfelünknél többen is sérüléssel bajlódnak, ráadásul a Budafok elleni meccset leszámítva három találkozót is elveszítettek zsinórban. Bízom benne, hogy hazai részről mindenki tudja majd vállalni a játékot, és a közönség támogatása mellett megszerezzük idei első hazai győzelmünket – bizakodott Vajda Balázs.

Motax Concordia Pápa KC - Bajai Bácska FKE
Városi Sportcsarnok, 2014. január 15. 18:30 Jv.: Sabáli L. Török Z. Benedek Z. (Nagy)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!