Megkezdte a felkészülést a Lombard Pápa


2014-01-13 16:00:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a felkészülést a Lombard Pápa főképe
Hétfőn délelőtt egy hónapos pihenőt követően Tóth Bálint irányításával megkezdte a tavaszi szezonra való felkészülést a Lombard Pápa együttese. Miután a játékosokat a vezetőedző köszöntötte az öltözőben 14 mezőnyjátékos, és Kovács László kapusedző vezetésével három kapus az edzőpályán nekilátott az év első tréningjének. A 17 fős keretből Orosz Márk igazoltan hiányzott, a középpályás a válogatott összetartásán vesz részt a napokban, de szerdán ő is csatlakozik a kerethez, Lazar Arsic Törökországba utazott próbajátékra, őt megfelelő ajánlat esetén élő szerződése ellenére elengedné a klub, Griffiths és Quintero később csatlakozik a kerethez, úgy tudjuk, papírügyeiket intézik. Egyetlen próbázó volt az első napon, a Szombathelyi Haladás utánpótlás csapatából a 20 esztendős korosztályos válogatott védő, Jagodics Bence edzett együtt a fiúkkal, illetve a PELC fiataljai, Venczel Zoltán, Baldauf Konrád és Radics Dávid is felvették a munkát. A csapat edzője úgy nyilatkozott, a téli felkészülés alatt kőkeményen dolgoznak majd és bízik benne, hogy a játékosok a szünet alatt a számukra előírt edzéstervet elvégezték.
- Fokozatosan kezdjük az edzéseket, a héten péntek kivételével csak egy tréninget tartunk. Az időjárás kedvez nekünk, az edzőpálya mellett a Sportcsarnokban és a Várkertfürdő uszodájában is gyakori vendégek leszünk. Az igazolásokról még korai lenne bármit is mondani, egy biztos, a legnagyobb erősítés az lenne, ha a csapatot sikerülne egyben tartani, ami nem lesz könnyű feladat, hiszen jó pár játékosnak komoly kérői vannak. Örülnék, ha január végére kialakulna a végleges keret.
A várható igazolásokról a mester egyelőre annyit tudott mondani, Supics és Mecinovic játékjogának felfüggesztése és Dlusztus hónapok óta tartó sérülése miatt belső védőt mindenképp igazolni kell, de örülne, ha egy minőségi középpályást is sikerülne Pápára csábítani. A súlyos sérüléséből lassan felépülő Goran Maric-ra még egy hónap rehabilitáció vár, az ő visszatérését sajnos egy családi tragédia is beárnyékolja.
Ami a felkészülési meccseket illeti, a mieink szerda-szombat ritmusban készülnek a tavaszi rajtra, és öt hét alatt kilenc találkozót játszanak majd.

A program:
Január 22. 13:00 Lombard Pápa–Ferencváros II. (helyszín: Pápa)
Január 25. 11:00 Lombard Pápa–Spartak Trnava (szlovák) (helyszín: Lipót)
Január 29. 14:00 ZTE–Lombard Pápa (helyszín: Zalaegerszeg)
Február 1. 14:00 Budapest Honvéd–Lombard Pápa (helyszín: Budapest)
Február 5. 14:00 Lombard Pápa–Sopron (helyszín: Pápa)
Február 8. 11:00 Duslo Sala - Lombard Pápa (helyszín: Vágselye)
Február 12. 13:00 Siófok–Lombard Pápa (helyszín: Siófok)
Február 15. 13:00 FC Nitra – Lombard Pápa (helyszín: Nyitra)
Február 19. 15:00 Lombard Pápa–Veszprém (helyszín: Pápa)
Február 22. 13:00 Kecskemét – Lombard Pápa (Ligakupa)
Március 4. 16:00 Lombard Pápa – Kecskemét (Ligakupa visszavágó)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!