Orosz Márknak megtisztelő a szövetségi kapitány meghívója


2014-01-12 13:48:33  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


Orosz Márknak megtisztelő a szövetségi kapitány meghívója főképe
Tóth Bálint vezetőedző irányításával január 13-án kezdődik a Lombard Pápa téli felkészülése. A hétfői nyitó tréningen igazoltan hiányzik majd Orosz Márk, aki január 6-7-én részt vett az alakuló magyar válogatott összetartásán Telkiben, és Pintér Attila szövetségi kapitány úgy döntött, hogy a Lombard támadóját január 13-14-én is meghívja a válogatott következő edzéseire. Orosz Márk a válogatott meghívóról úgy fogalmazott a hivatalos honlapnak, meglepődött, de nagyon örült a meghívónak.
- Nagy megtiszteltetés számomra, hogy benne lehetek a jelenlegi 32-40 fős válogatott keretben. A két napos összetartáson nagyon jó volt a hangulat, Pintér Attila személyében egy nagyon felkészült szakembert ismertem meg. A tréningeken taktikai elemeket gyakoroltunk, mindkét nap két edzés volt Telkiben. Azt is megtisztelő, hogy a következő válogatott találkozóra, január 13-14-ére is meghívást kaptam, így a Lombard Pápa felkészüléséhez szerdától csatlakozom majd.
A csapat hétfőn induló felkészüléséről természetesen részletesen beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!