Meghalt a vétlen sofőr - Súlyos baleset Pápa határában (frissítve)


2014-01-11 19:28:16  | cikk: mo  | 


Két személygépjármű frontálisan ütközött ma este Pápa és  Pápakovácsi között. Kürti József mentőállomás-vezető arról tájékoztatott, a súlyos közúti balesethez 18 óra 35 perckor riasztották a mentőegységeket. A balesetben egy 18 év körüli fiatal férfi meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek. A sérülteket az ajkai és a pápai kórházba szállították. A baleset áldozatainak elmondása alapján az ütközést az úttestre kiugró lovak okozták.
A Pápai Rendőrkapitányságtól kapott információk szerint a baleset Pápa és Pápakovácsi között egy egyenes útszakaszon történt. Egy személygépkocsi előzés közben frontálisan ütközött a vele szembe haladó járművel. A vétlen autó az ütközés következtében az árokba pördült, 18 esztendős vezetője halálos sérüléseket szenvedett, utasa súlyosan sérült. Az előzésbe kezdő gépjármű sofőrje is súlyos sérüléseket szenvedett.
A rendőrök teljes útzár mellett jelenleg is a helyszínelnek, a forgalomelterelés várhatóan 23 óráig tart. A Pápai Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a tragikus baleset körülményeit.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!