Fehér Gergő lett az év első babája Pápán


2014-01-09 22:16:14  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Fehér Gergő lett az év első babája Pápán főképe
2014. január 3-án, 4 óra 55 perckor, 54 centiméterrel és 3100 grammal látta meg a napvilágot a Gróf Esterházy Kórházban az év első pápai kisbabája, Fehér Gergő Elemér.
Hírportálunk szerkesztősége az idei évben is köszöntötte és megajándékozta a picit és édesanyját, immár otthonában, a pápai anyaotthonban. Érkezésünkkor Gergő békésen aludt kiságyában.
Fehér Józsefné érdeklődésünkre elmondta, Gergő könnyen, természetes úton született dr. Kiricsi János szülész-nőgyógyász segítségével. A gyönyörű kisfiú már a negyedik fiú a családban, a testvérei nagyon várták, hogy hazajöjjenek a kórházból és dédelgethessék a kistestvért. Az édesanya elmondása szerint Gergő nagyon jó baba, sokat alszik és rendesen eszik, néha viszont nagyon tud sírni. Az édesanya hozzátette még, Gergőt január 1-jére várták, de így is nagyon örültek a csöppségnek.
Az édesanya és a kisfiú is jó egészségnek örvendenek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!