Segítség az érettségire való felkészüléshez


2014-01-08 22:33:56  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Segítség az érettségire való felkészüléshez főképe
Érettségi felkészítő tanfolyamot indít három tantárgyból a Magyar Szocialista Párt Pápa és Környéke Szervezete, valamint a párthoz kötődő Pápa holnap elnevezésű weblap – jelentette be ma délutáni sajtótájékoztatóján Grőber Attila, az MSZP helyi elnöke.
– Egy korábban már működő, aztán elhaló kezdeményezést szeretnénk újjáéleszteni. Érettségi felkészítő tanfolyamot indítunk a következő három hónapban minden olyan diák számára, aki ebben a tanévben érettségizik. Három tantárgyból, nevezetesen magyarból, matematikából és történelemből szeretnénk érettségi felkészítővel segíteni a jelentkező tanulókat – árulta el Grőber Attila.
Mint mondta, jelentkezni a felkeszito.papa-holnap.hu weboldalon lehet regisztrációval. Az érettségi felkészítő mindhárom tantárgy esetében hét írásbeli feladatlap megoldásából áll, amiket a nevezett honlapról lehet majd letölteni. A megoldott feladatlapokat a pápai MSZP Korvin utcai irodájába kell eljuttatni Grőber Attilának címezve. A feladatlapokat középiskolai szaktanárok javítják ki, majd visszaküldik azokat a diákoknak. Igény esetén személyes konzultáció is igénybe vehető, végül április közepén próbaérettségi vizsga zárja a felkészítőt, amely minden diák számára teljes egészében ingyenes.
A szocialisták helyi vezetőjétől megtudtuk, a középszintű érettségi követelményei alapján állították össze a felkészítő menetét, de természetesen az emelt szintű vizsgákat megcélzó tanulók is részt vehetnek a foglalkozásokon.
Az első feladatlapokat 2014. január 15-től teszi elérhetővé a papa-holnap.hu szerkesztősége, de a jelentkezésre, regisztrálásra már január 10-től lehetőség nyílik.

Képek:


Címkék: érettségi | MSZP
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!