Korcsolyára fel! – 13 órakor újra kinyit a Fő téri pálya


2014-01-08 12:42:32  | cikk: HuHa  | 


Korcsolyára fel! – 13 órakor újra kinyit a Fő téri pálya főképe
Ismét lehet készíteni a korcsolyákat, hiszen perceken belül újra kinyit a Fő téri jégpálya pénztára és 13 órától indul az első turnus. Mint arról többször is szóltunk már, az extrém tavaszias időjárási körülmények között nem tud működni a jégpálya, így történhetett, hogy a sikeres szombati nyitás után - amikor közel háromszázan korcsolyáztak - a vasárnapra megérkező eső és meleg miatt nem  nyitott ki az üzemeltető. A megfelelő minőségű jég azonban mostanra ismét rendelkezésre áll, így mától újra lehet korizni a Fő téren. A pálya mellett természetesen a kiszolgáló egységek is igénybe vehetők és működik a büfé is.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője arról tájékoztatott, amíg az időjárás ilyen marad, minden nap nyitva lesznek a korábban meghirdetett rend szerint. Ez azt jelenti, hogy vasárnaptól csütörtökig 13 és 18 óra között, 2 turnusban lehet korizni, pénteken és szombaton pedig 13 órától 21 óráig várja a Fő téri jégpálya a sportolni és szórakozni vágyó vendégeket. Egy-egy turnus 2 óra időtartamú, belépőjegy pedig vasárnapig 50 százalék kedvezménnyel váltható.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!