Felmérésekkel indul a Lombard Pápa felkészülése


2014-01-08 08:50:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felmérésekkel indul a Lombard Pápa felkészülése főképe
Bő egy hónapos pihenést követően a Lombard Pápa kerete január 13-án hétfőn 10 órakor találkozik a klubházban. A hivatalos honlapnak a gárda mestere az első hét programjáról és az igazolásokról is beszélt.
- Amikor a szünet után újra találkozunk lesznek a játékosokkal egyéni- és csapatbeszélgetések is, ahol elmondom majd, hogy mi az elvárásom a labdarúgókkal és az egyes csapatrészekkel szemben - – nyilatkozta a lombardfcpapa.hu-nak Tóth Bálint. A téli szünetre mindenki saját edzéstervet kapott, magyarul és angolul is. Amikor visszatérnek a srácok, több felmérés készül majd, ahol ellenőrizni fogjuk a játékosok fizikai és mentális állapotát. A téli felkészülés alatt végig kőkeményen dolgozunk majd, reméljük nem lesz kétméteres hó a Perutz Stadionban. Ami az erősítéseket illeti, a védelem tengelyébe igazolnunk kellene egy stabil embert, mert ha a védelemből kiesik egy játékos, akkor komoly bajban vagyunk. Úgy is fogalmazhatnék, hogy télen nem lennék csalódott, ha egy belső védő és egy középpályás érkezne a Lombardhoz. Olyan középpályás, aki az ék mögött tud játszani, és sokat segíthet a gólhelyzetek kialakításában. Goran Maric ősszel feltétlenül hiányzott a csapatból, sajnos még az egyik korai nyári felkészülési mérkőzésünkön súlyosan megsérült, így nálam bajnokin nem is lépett pályára. Komoly fantázia van a Griffiths, Maric, vagy a Kenesei, Maric vagy az Eszlátyi, Maric támadósorban. Goran Maric olyan típusú játékos, akire az előkészítéseknél és a befejezéseknél is lehet számítani. Sokat kihagyott, ezért nagyon bízunk benne, hogy minél előbb, minél gyorsabban a megfelelő állapotban lesz majd.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!