Tovább folytatódik Dlusztus András kálváriája


2014-01-06 16:23:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább folytatódik Dlusztus András kálváriája főképe
Dlusztus András 2008-ban Sopronból igazolt az akkor még a másodosztályban vitézkedő Lombard Pápához. A védő a labdarúgó NB I 2012/2013-as szezonjában 25 alkalommal lépett pályára, 24 mérkőzésen kezdőként. 2013 júliusában még arról cikkeztek a honi sportportálok, hogy a lengyel első osztályú Zawisza Bydgoszcz csapatánál folytatja karrierjét a szegedi születésű játékos, ám egy térdoperáció végül abban is megakadályozta, hogy a magyar élvonalban pályára lépjen az őszi idényben. A védő nyári térdoperációja után sem egészséges még, közelgő mandulaműtétjétől reméli a gyulladás megszűnését – írja a szegedma.hu regionális portál.
- Nem jött rendbe a térdem, pedig az előzetes tervek szerint szeptember végén már a csapattal kellett volna edzenem, illetve októberben már meccseket is játszhattam volna. Tény, hogy a 2012-es ősz sikerült igazán jól a számomra, de úgy érzem, tavasszal sem ment rosszul a játék. Ugyanakkor abban az időszakban már rányomta a teljesítményemre a bélyegét a térdproblémám. A most futó szezon első fele viszont eddigi pályafutásom legrosszabb periódusává vált. Szinte nincs már olyan orvos az országban, akinél ne jártam volna. Ha rendbe jön a térdem, négy-hat hét alatt megfelelő erőnléti állapotba tudok kerülni, onnantól már csak a meccshiánnyal kell megküzdenem, formába kell lendülnöm – vázolta fel az optimális jövőképet Dlusztus András.
A védő szerződése 2014 nyarán lejár Pápán, és bár a klubvezetőség a támogatásáról biztosította, konkrét szerződéshosszabbítási tárgyalásokról egyelőre nincs szó, egy sikeres tavaszi visszatérés azonban mindenképpen nagyot lendíthetne a védő szekerén. Azért is nagy szükség lenne Dlusztus játékára, mivel Jasmin Mecinovic és Zoran Supics játékjogát is felfüggesztette az MLSZ, a Lombard kiszemeltje, Racskó Roland pedig Szolnokon folytatja pályafutását.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!