U-11-es PELC bronz a Mikulás Kupán


2014-01-03 11:51:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U-11-es PELC bronz a Mikulás Kupán főképe
Hévíz városa az elmúlt év decemberében az U-6-tól az U-12-es korosztályig bezárólag több hétvégén keresztül ismét megrendezte hagyományos teremlabdarúgó tornáját, a Mikulás Kupát. A legutóbbi U-11-es tornán 10 csapat 100-nál is több játékosa vett részt Veszprém, Vas, Zala, Somogy és Győr-Moson-Sopron megyéből. Városunkat a PELC 2003. január elseje után született labdarúgói képviselték. A lebonyolítás értelmében a mezőnyt két részre osztották. Az ’A’ csoportba Hévíz, Keszthely, Siófok, Körmend és Kaposvár került, míg a ’B’ csoportba Tapolcát, Marcalit, Veszprémet, Kaposvölgyét és a PELC-et sorsolták. A pápaiak Kiszlinger Balázs vezetésével Veszprém ellen kezdték a tornát.
- 40x20 méteres pályán, 3x2-es kézilabda kapukra játszottunk, 15 perces mérkőzéseket. Jól kezdtünk, hiszen Veszprémet 3-1-re sikerült legyőznünk, sajnos a Kaposvölgye ellen egy góllal kikaptunk, igaz egy teljesen szabályos gólunkat nem adta meg a játékvezető, ugyanis a kapu hálótartó vasáról kipattanó labdánkat kapufának ítélte. Tapolca ellen is mindössze egy góllal maradtunk alul, Marcali elleni kétgólos sikerünk pedig azt jelentette, hogy a csoportunkból másodikként jutottunk tovább, de kis szerencsével a csoportelsőséget is megszerezhettük volna. A bronzcsatát Siófok ellen vívtuk, melyet végül 3-1 arányban meg is nyertünk, így a 10 csapat közül az előkelő harmadik helyet szereztük meg. Elégedett vagyok a gyerekekkel, igazi csapatmunka volt ez az éremszerzés – foglalta össze a tornát a klub fiatal edzője.

A csapat tagjai: (álló sor balról jobbra): Benedek Márk, Körmöndi Dániel, Hauser Bálint, Kiszlinger Balázs edző, Cseke Patrik, Krébesz Kevin, Burdi Dominik, Nagy László (guggolnak): Császár Jácint, Horák Ferenc, Kiss Botond, Cser Botond, Bolla Alex

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!