Szilveszterezzen a Fő téren!


2013-12-31 11:01:25  | cikk: HuHa  | 


Szilveszterezzen a Fő téren! főképe
A Játékfesztivál, a Cicege- és Bornapok, a Szent Márton napi újbor ünnepe és a Gyertyafényes Advent programsorozata után újabb rendezvénynek ad helyet a megújult Fő tér ma este. Ilyen szabadtéri szilveszteri buli még nem volt a városban, de a programot tekintve nagy érdeklődésre lehet számítani. A színpadi produkciók sorát 21 órakor a Les Taylor and The Swing Sisters nyitja, 22 órától a Pápai Musical Stúdió szórakoztatja a térre kilátogatókat, 23 órakor Ekanem Bálint és a Speak Up zenekar lép színpadra, az újesztendőt pedig tűzijáték köszönti a Himnusz és a köszöntő szavak után, és hajnali 2 óráig tart majd dj. Béci utcabulija. A fellépők fergeteges hangulatot ígérnek, a szervezők pedig sok érdeklődőt várnak az első közös óévbúcsúztatóra. A színpadi produkciók mellől természetesen ezúttal sem hiányzik majd az étel- és italkínálat, a főtéri faházakban forralt bort, pezsgőt és különböző finomságokat kínálnak majd a vendéglátósok. Az időjárási előrejelzés enyhe éjszakát ígér, így minden elemében kellemes és szórakoztató programnak ígérkezik a Fő téri szilveszter. Az esti bulit megelőzően természetesen a szilveszter futás sem marad el az év utolsó napján. A hagyományos program 14 óra 30-kor kezdődik a már ugyancsak megszokott ostormenettel, mely a Március 15. térről indul a Fő tér irányába, a bemelegítő séta után pedig 15 órakor rajtol a Szilveszter futás, aminek az eredményhirdetését várhatóan 16 óra 30-kor tartják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!