Év végi mulatság a Szegfű Klubban


2013-12-28 23:21:22  | cikk: HuHa  | 


Év végi mulatság a Szegfű Klubban főképe
Idei utolsó összejövetelét tartotta szombaton délután a Szegfű Klub. A közel százfős társaság ezúttal is a Pedagógus Művelődési Házban rendezte meg a hagyományos karácsonyköszöntő, óévbúcsúztató programot, mely minden évben nagy népszerűségnek örvend. Tálos László, a klub elnöke úgy fogalmazott, ezen a rendezvényen már az ünneplésé és a vidámságé a főszerep, az év értékelésén és az új esztendő programjainak megtervezésén már túlvannak. Érdeklődésünkre elmondta, mozgalmas és érdekes év áll mögöttük, a tagság aktívan részt vett a programjaikon, melyek között orvosi előadások, kulturális programok, sportrendezvények és családok számára szervezett események is szerepeltek. Az újévet az immár 14. alkalommal megszervezendő tekeversennyel indítják, aztán pedig folytatódik az előadások sora. A programba jövőre sem kerülnek politikai témák, annak ellenére, hogy a 2014-es esztendő a választások éve lesz, hiszen a klub nem politikai alapon szerveződött – hangsúlyozta az elnök.
-Programjainkat idén is a sokszínűség jellemezte, ezek közül talán a Komáromban tett kirándulást és a majálist emelném ki, amire rengetegen eljöttek. A majálist egy horgásztónál tartottuk, rendeztünk horgászversenyt is és nagyon jól érezte magát mindenki – emlékezett vissza az évre Simon Lászlóné, a klub egyik alapító tagja. Mint mondta, remek baráti társasággá alakult a klub közössége, ismerik egymás családját, a tagok elbeszélgetnek egymással, törődnek egymással és jól érzik magukat együtt. Ezt igazolta az év utolsó összejövetele is, ahol az első pillanattól kezdve a vidám beszélgetések és a jókedvű nevetés hangjai töltötték be a termet.
A rendezvényen részt vett Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő is, akitől arról érdeklődtünk, milyennek látja a hamarosan lezáruló esztendőt.
-Én nyugodtan mondhatom, nekem a 2013-as volt a legcsodálatosabb év, hiszen született egy unokám. Ennél nagyobb öröm nem érhetett volna, bármi is történt a világban – kezdte mosolyogva. – Ha a munkát nézzük, aktív, tartalmas évet tudhatunk magunk mögött, ennek a következő esztendőben lesz egy megmérettetése, ami az elmúlt három év munkáját is értékeli. Nekem személy szerint nagyon sok munkám volt ebben az évben is, de igyekeztem a családomra is sok időt fordítani.
A képviselő a Szegfű Klubról elmondta, mindig szívesen jön ebbe a társaságba, ha teheti, részt vesz az előadásokon és egyéb programokon is, és úgy látja, összetartó, baráti közösséggé alakult a tagság.
Az év utolsó összejövetelén Tálos László elnök köszöntötte a megjelenteket, a jó hangulatot Gosztola István karácsonyi szavalata, vidám monológja és egy bohózat fokozta, a nótás-táncos kedvet pedig a Musical Stúdió három énekesének műsora teremtette meg. A vacsora után aztán a jelenlévők is dalra fakadhattak és táncra perdülhettek, így búcsúztatva az óévet és köszöntve az újat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!