Adomány a Tarczy iskolának


2010-02-05 16:45:47  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Adomány a Tarczy iskolának főképe
A Boeing gyár néhány Pápán dolgozó alkalmazottja kellemes meglepetéssel kedveskedett a Tarczy Lajos Iskola két tanítási nyelvű tagozatára járó diákjai számára. Színes labdákat, ugróköteleket és hullahopp karikákat ajándékoztak a tanulóknak.

- Nagyon nagy öröm számunkra ez az adomány, mert kifejezi, hogy külföldi tanítványaink szülei odafigyelnek ránk, együttműködnek velünk, segítik munkánkat akár a tanulásról, akár szabadidős programokról van szó - mondta el az iskola igazgatója, Venczel Csaba.

- A gyermekeink ebbe az iskolába járnak, és láttuk, hogy nincs túl sok szabadtéri játékuk, amivel az udvaron is hasznosan tölthetnék el az idejüket. Innen jött az ötlet, hogy néhányan gyűjtsünk pénzt, és vegyünk egy-két hasznos ajándékot. A feleségem, Donna egy dobozban gyűjtötte az adományokat a Boeing cég helyi irodájában, ahová mindenki akkora összeget dobhatott be, amennyit szeretett volna adni erre a célra. Körülbelül 140.000 Ft gyűlt össze, ebből vásároltunk. Az elmúlt héten az egyik C17-es a dél-kaliforniai bázison járt s egyik kollégánk, s akkor vásárolta azokat a sárga gumilabdákat, amelyek a legtávolabbról érkeztek a pápai iskolásokhoz - árulta el Scott Jones az ajándékozás egyik szervezője.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!