Úszóink hat versennyel búcsúztak az évtől


2013-12-23 17:54:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Úszóink hat versennyel búcsúztak az évtől főképe
A 2013-as év utolsó heteiben több versenyen is részt vettek a Pápai Úszó Sportegyesület sportolói. Elsőként Sopronban november végén a 35. dr. Csík Ferenc Emlékversenyen a 18 egyesületet és több mint 400 főt felvonultató mezőnyben Tapsonyi Bálint két arany-, és két ezüstéremmel gazdagodott, valamit Nagy Rebeka egy bronzéremmel tért haza. Egy héttel később Veszprémben a megyei úszósuli körverseny első fordulóját rendezték ahol a sopronihoz hasonló létszámú versenyen Kocsis Eszter (egy arany) és Hegyi Patrícia (egy ezüst) szállította az érmeket. Keszthelyen december 14-én szintén Csik Ferenc nevét viselő versenyre utaztak a fiatalok, az eredményekről Kertész Attila elnök tájékoztatta hírportálunkat.
- Kocsis Eszter három arany és két ezüst-, Gulyás Erik két arany, egy ezüst és egy bronzéremmel gyarapította éremgyűjteményét. Szombathelyen december 14-15-én a XI. Claudius Kupa illetve Székesfehérváron december 21-22-én a H91 Open elnevezésű nemzetközi versenyeken sajnos nem sikerült érmeket szereznünk, de a versenyzők mindent megtettek azért, hogy megdöntsék saját legjobb idejüket és ez döntő részben sikerült is. Itt egy kissé érzékelhető volt, hogy az utóbbi időben csak heti három úszóedzésünk volt Celldömölkön és Ajkán, de december 14-én ismét kinyitott a Várkertürdő uszodája és ennek nagyon örülünk, hiszen újra a megszokott keretek között végezhetjük az edzéseket. Most pár nap karácsonyi szünet következik, aztán január 2-ától már gőzerővel készülünk az úszó diákolimpiai versenyekre.
Kertész Attila elmondta, a városi bajnokságot (január 14. és 16.) és a megyei kupát is (január 25.) Pápán rendezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!