Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél


2013-12-21 14:34:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél főképe
Immár húsz éves múltra tekint vissza a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület karácsonyi ünnepsége, mellyel minden év decemberében lezárják az adott esztendőt és egy ajándékozással egybekötött rendezvénnyel értékelik a mögöttük hagyott hosszú hónapokat. Idén is zsúfolásig megtelt az egyesület edzőterme, ahol elsőként az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Sindő zenekara lépett fel, majd Kincses László Juhász Gyula: Karácsony felé című versével kedveskedett a megjelenteknek. A műsorok után Pintér Péter köszöntötte a meghívottakat, majd értékelte az eseménydús 2013-as esztendőt.
- Idén is illusztris vendégek fogadták el a meghívásunkat, körünkben köszönthetjük Neubauer Károlyt, aki három stílusnak is mestere, Balikó Andrást a Bakony Judo Club edzőjét, megtisztelt minket jelenlétével Hoffman Károly, a Seven Star stílus mestere illetve Koloványi Attila, a Delta Íjász Egyesület alelnöke is. Az egyesület igen komoly munkát végzett idén, akár szervezőként, akár résztvevőként megszámlálhatatlan kulturális-, és sport rendezvényen vettünk részt, például ott voltunk stílusunk 30 éves jubileumi ünnepségén, a nemzetközi bajnokságon, a Hét Órás Íjászversenyen, a Mozdulj Pápa sporteseményen, rengeteg bemutatónk volt, kilenc nemzetközi systema szemináriumra is eljutottunk, nem is beszélve az edzőtáborainkról. Ha kulturális vonatkozásban tekintek vissza elmondhatom, hasonlóan tartalmas volt az év, kezdve a Wass Albert felolvasóesttel, az Ültess fát! mozgalommal, de volt Szentivánéji álom rendezvényünk is a Fő téren. Bízom benne, hogy a 2014-es esztendő még pörgősebb lesz, ami azt jelenti, hogy jó úton haladunk.
A Hét Csillag Egyesületre még egy fontos esemény vár idén, az óév utolsó napján a szilveszteri futást ostormenettel vezetik fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!