Hat nap, huszonöt úszójegy – december 14-e óta újra üzemel az uszoda


2013-12-20 23:48:55  | cikk: HuHa  | 


Közel egy hete újra lehet úszni Pápán. Mint ismeretes, a Várkertfürdő uszodáját pénzügyi nehézségek miatt október végén zárták be, s akkor december 20-ára tervezték a sportlétesítmény újbóli megnyitását. Az eltelt idő alatt bevezetett takarékossági intézkedések, a fürdőépítéshez hitelt nyújtó bankkal való sikeres tárgyalás azonban lehetővé tette, hogy a tervezettnél egy héttel korábban, már december 14-én megnyissa kapuit az uszoda. A bezárás miatt rengeteg kritikát kapott a létesítmény, nagyon sokat nehezményezték, hogy le kell mondaniuk az egészséges életmód részét képező mozgásról, az úszásról. A Várkertfürdő az újranyitásra egy új jegykonstrukciót is kidolgozott, ez csak az uszoda látogatására jogosít, 2 óra időtartamra szól és azok számára vezették be, akik csak sportolási céllal kívánják igénybe venni a létesítményt, így nem kell megfizetniük a teljes fürdőlátogatás esetére megállapított díjat. Az 500 forintba kerülő úszójegy azonban eddig sajnos nem igazolta, hogy olyan nagy lenne az igény az uszodára. Erről számolt be Kovács Antal, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.
-Örömteli volt, hogy a tervezettnél egy héttel korábban ki tudtunk nyitni, de a látogatottságban nem értünk el átütő sikert. A december 14-ei nyitás óta az úszójegyet váltók és az uszodát látogató vendégek száma nem érte el azt a számot, ahány kritikát kaptunk a különböző internetes fórumokon az uszodabezárás kapcsán. Az első hat nap alatt 25 úszójegyet tudtunk eladni. Ennek a jegynek van tíz alkalmas bérletváltozata is, abból pedig 8 darabot.
A bérletek nyújtotta úszási lehetőséget beleszámolva ez azt jelenti, hogy eddig 105 úszójegyet értékesítettek a Várkertfürdőben.
A vezérigazgató az őszi kedvezményes időszak eredményeit is ismertette. A létesítmény a termálszezon kezdetétől több akciót is hirdetett, melyek egyes szolgáltatások bérleteit kínálták nagy kedvezménnyel és a pápai családoknak adtak rendkívüli engedményt.
-Az őszi bérletvásárlási akciók mindig sikeresek, így volt ez az idén is. A tavalyi évhez hasonló mennyiségben és értékben vásároltak bérleteket a vendégek. A pápaiaknak meghirdetett „családi esték” konstrukció azonban korántsem volt ennyire sikeres – tájékoztatott.
A családi esték akció négy héten át zajlott, hétfőtől csütörtökig 17 órától a pápai családok 250 Ft/fő áron léphettek be a fürdőbe. Ez azt jelenti, hogy egy négyfős család 1000 forintért négy órát tölthetett fürdőzéssel, kikapcsolódással a létesítményben.
-A négy hét alatt 151 ilyen jegyet adtunk el, vagyis 151 pápai lakos lépett be ezzel a kedvezménnyel a Várkertfürdőbe – ismertette az akció eredményét.
Hogy ez negyven vagy ötven családot jelent-e ezt nem tudjuk, a 151 fő enélkül is elég elgondolkodtató.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!