Módosított hitelek, újabb pénzforrás – megmaradhat a pápai húsipari tevékenység


2013-12-20 19:02:10  | cikk: HuHa  | 


Mint arról már hírt adtunk, a Kormány a közelmúltban döntött a pápai húsipari cégcsoport megmentéséről és a napokban megszületett az a kormányhatározat is, ami ennek részleteit tartalmazza – tájékoztatta hírportálunkat Áldozó Tamás polgármester. A városvezető elmondta, a döntés lehetőséget nyújt arra, hogy a csődegyezségek sikeresen lezáruljanak a Pápai Hús 1913 Kft. és a Pápa-Ser Kft. hitelezőivel és megkezdődhessen a húsipari tevékenység átszervezése, a reorganizáció.
A társaságok átszervezésének forrását a Magyar Fejlesztési Banktól felveendő, 15 éves futamidejű hitel jelenti. A hitel egy része forgóeszköz hitel, melyet a termelés felfuttatásához használhat a cégcsoport.
Mindez azt eredményezheti, hogy Pápán megmarad a nagy múltra visszatekintő húsfeldolgozó tevékenység, mely sok pápai és környékbeli család számára nyújt megélhetést.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!