Játékos sportnappal búcsúztak az évtől a Petőfisek


2013-12-20 12:24:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Játékos sportnappal búcsúztak az évtől a Petőfisek főképe
A Pápai Petőfi Sándor Gimnázium játékos, sportos délutánnal búcsúztatta a 2013-as esztendőt. A Városi Sportcsarnokban közel 70 diák gyűlt össze, ahol a diákokra 15 állomásos verseny várt. Kortól és nemtől függetlenül bárki nevezhetett, Koncz János szervező és ötletgazda elmondta, célja az volt, hogy a délután során 15 helyszínen csupa olyan dologgal találkozzanak a diákok, mellyel az iskolai testnevelés órán nem.
- Ha valaki sikeresen akar szerepelni ügyességgel és némi előképzettséggel kell rendelkeznie. Próbáltam minél sokrétűbb feladatokat kitalálni, hogy az alsó és felső testet megmozgatva mindenkiről kiderülhessen saját magához és a többiekhez képest milyen ügyes. Mindenki ugyanabban a sorrendben haladt végig a feladatokon, melyek között kosárra dobás, húzóckodás, darts, teniszütővel falhoz adogatás, plexi kártya dobás, pokrócon húzás is szerepelt. Szeretném megköszönni a tanári gárda segítségét, a lebonyolításban olyan egykori Petőfisek is a segítségemre voltak, akik a testnevelő pályát választották.
Koncz János hozzátette, a legjobbak komoly díjazásban részesültek, készpénz, kalandpark belépő is ütötte a legügyesebbek markát.

Végeredmény:
1. Polauf Donát (12.H)
2. Tóth Csaba (11.B)
3. Bánhidi Márk (12.B)

A lányok eredményei ITT, a fiúk rangsora ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!