Önkéntesek állították össze az ajándékcsomagokat a hátrányos helyzetű gyerekeknek


2013-12-19 19:14:53  | cikk: mo  | 


Önkéntesek állították össze az ajándékcsomagokat a hátrányos helyzetű gyerekeknek főképe
Pápa Város Önkormányzata hosszú évek óta karácsonyi ünnepség keretében ajándékozza meg a hátrányos helyzetű gyermekeket. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében szervezett kulturális műsor után rendszerint édességcsomagot osztanak szét a nehéz sorsú családok között. Ehhez csatlakozott tavaly és idén is az Önkéntes Pont azzal a jótékonysági akcióval, melyben gyermekjátékokat és plüssfigurákat vártak. A gyűjtőakcióban rengeteg felajánlás érkezett, a csomagokat ma délelőtt állították össze az önkéntesek, köztük a pápai nygdíjas egyesület tagjai és az Önkéntes Pont közösségi asszisztensei, munkatársai.

Dr. Baloghné Uracs Marianna elmondta, köszönettel tartoznak a nyugdíjas egyesület önkénteseinek, akik idejüket és energiájukat nem sajnálva csomagolták össze a jótékonysági akcióban összegyűlt játékokat az önkormányzat által biztosított csomagokkal. A Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesületének elnöke hozzátette azt is, a maguk eszközeivel szerették volna gazdagabbá tenni az ajándékcsomagokat, s ez a felajánlásoknak köszönhetően sikerült is.

Németh Andrea közösségi asszisztens érdeklődésünkre elmondta, rengeteg intézmény, iskola, egyesület és magánszemély magáénak érezte a jótékonysági akciót, sokan sokféle ajándékkal, plüssfigurával és játékkal kedveskedtek a hátrányos helyzetű gyerekeknek. Németh Andrea köszönetét fejezte ki az adományozóknak a felajánlásokért.

Pápa Város Önkormányzata, az önzetlen adományozók és a lelkes önkéntesek tevékenysége nyomán holnap délelőtt 10 órakor közel 500 nehéz sorsú gyermeknek lehet szebb karácsonya az összeállított ajándékcsomagok által.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!